Alles wat op mijn weg komt, dat bouw ik.

Kleine of grote opdrachten, u bent bij bouwbedrijf Holdijk aan het juiste adres. Wat voor klus het ook betreft: aan alle wensen kan worden voldaan, Holdijk is breed inzetbaar en zal ieder project van a tot z volledig begeleiden. Dat begint met de eerste afspraak en eindigt met de succesvolle afronding van uw opdracht; die is immers pas afgerond als u tevreden bent.

Tijdens het eerste gesprek bij u thuis brengen we in kaart wat de wensen en mogelijkheden zijn – ook op financieel gebied.

Holdijk is van alle markten thuis: we pakken alle denkbare klussen aan, maar staan op verzoek ook doe-het-zelvers bij. Als u graag zelf de handen uit de mouwen steekt, staan wij klaar om u van deskundig advies te voorzien en als extra kracht. Zo is het mogelijk dat u zelf het metselwerk voor uw rekening neemt, maar dat Holdijk zorg draagt voor het kozijnen stellen: dat moet uiterst secuur gebeuren.

De werkzaamheden (inclusief slopen, als dat nodig is) worden volgens die planning uitgevoerd.

In de voorbereiding op bouwwerkzaamheden, tijdens de ontwerpfase, kan bouwbedrijf Holdijk bovendien helpen met eventueel benodigde bouwaanvragen. We werken daarnaast samen met een vaste architect, die indien gewenst een bouwtekening levert. Aan de hand van een schetsontwerp en overleg met u als klant komen we zo tot een definitieve planning, zodat u weet waar u aan toe bent – betreffende de tijdsduur én de kosten.

De werkzaamheden (inclusief slopen, als dat nodig is) worden volgens die planning uitgevoerd. Bouwbedrijf Holdijk beschikt daarbij over een heel team vol vaklieden: we werken met vaste timmermannen, tegelzetters, stukadoors, installateurs en schilders. De regie blijft ondertussen de verantwoordelijkheid van Holdijk, uw contactpersoon.

1

Overleg

We bespreken de opties en de wensen van de klant.

2

Bouwtekening

Vervolgens maken we een bouwtekening, om een beeld voor de klant te creëren.

3

Uitvoering

Wanneer alles duidelijk is en de klant akkoord is gegaan, voeren we het plan uit.