Binnen of buiten, groot of klein – bouwbedrijf Holdijk is in staat iedere klus tot een goed einde te brengen.

Eenvoudig timmerwerk, een complete koeienstal: de door ons uitgevoerde projecten zijn van zeer uiteenlopende aard. Er is dus geen vraag waarmee u niet bij Holdijk terechtkunt.

Een verbouwing van uw bestaande huis of een aanbouw is mogelijk, net als de bouw van een volledig nieuw pand, maar ook voor complexere zaken draaien we onze hand niet om.

Zo kunnen we een oude boerderij omvormen tot een moderne woning, indien gewenst opgedeeld in aparte gedeeltes voor verschillende bewoners. Bij het (ver)bouwen van uw huis kunt u alles aan Holdijk overlaten, maar eveneens een deel van de werkzaamheden voor eigen rekening nemen. Wij zorgen dan voor cruciale delen, zoals het uitzetten van de bouw en het storten van de fundering, en staan u vervolgens bij met raad en daad.

Holdijk werkt bij alle klussen met een strakke planning, maar helemaal als het gaat om een nieuwe keuken of badkamer.

Om de overlast voor u tot een minimum te beperken, is ons streven om dergelijke projecten binnen twee weken af te ronden. U kunt immers niet lang zonder. Juist gezien het belang van die planning raden we aan om u tijdig bij ons te melden met uw wensen, zodat we alle werkzaamheden op elkaar kunnen afstemmen (zoals de aanschaf van materialen en de beschikbaarheid van onze vaklieden).

1

Overleg

We bespreken de opties en de wensen van de klant.

2

Bouwtekening

Vervolgens maken we een bouwtekening, om een beeld voor de klant te creëren.

3

Uitvoering

Wanneer alles duidelijk is en de klant akkoord is gegaan, voeren we het plan uit.

Buitenshuis kan Holdijk u eveneens op alle mogelijke manieren van dienst zijn.

Klussen in de tuin als het plaatsen van een schutting of het bouwen of opknappen van een tuinhuisje of een schuurtje, uw entree verfraaien door een toegangspoortje naar uw huis te metselen; u zegt het maar. Dat geldt tevens voor grotere projecten, onder meer voor ondernemers in de agrarische sector – waarvan er veel zijn in de regio Berkelland. Holdijk heeft volop ervaring met het bouwen (of aanpassen) van koeienstallen, varkensschuren en paardenstallen.

Daarnaast verzorgen we speciale projecten.

Een voorbeeld is een vervallen varkensschuurtje, dat is omgebouwd tot vakantiehuisje. Op verzoek van de klant juist niet afgewerkt als een splinternieuw gebouw, maar met instandhouding van de originele scheve wanden: ‘Dat is nou net de charme’, vond de opdrachtgever. Ook het beheer van een camping is een niet-alledaagse service die bouwbedrijf Holdijk verleent. Na aanvankelijk het vervangen van het sanitair op de kampeergelegenheid is deze klus uitgegroeid tot een vast, jaarlijks onderhoud: voor aanvang van het campingseizoen is er een check om te controleren of alles in orde is en pakken we de zaken die onderhoud nodig hebben aan.