Bouwbedrijf Holdijk staat in de regio Bekelland klaar voor iedere klus, groot of klein, binnen of buiten.

Zoals eigenaar Johan Holdijk het zelf treffend verwoordt: ‘Voor alles wat gebouwd moet worden, kunnen ze me bellen’. We denken met u als klant mee om samen tot een perfect eindresultaat te komen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een verbouwing van uw huis, aanbouw, nieuwbouw, een keuken of een badkamer die onder handen genomen moet worden of een bijzonder project. De begeleiding is altijd van begin tot eind in handen van Holdijk.

Tot de specialiteiten van bouwbedrijf Holdijk behoort de verbouwing van boerderijen naar woningen.

Iets wat zeker in de omgeving van Borculo en Neede geregeld voorkomt. Holdijk, gevestigd in Haarlo, heeft in de afgelopen 25 jaar ruime ervaring opgedaan met zowel omvangrijke als kleinschalige bouwprojecten. Johan Holdijk voert kleine klussen alleen uit en heeft daarnaast de beschikking over een vast team van specialisten voor grotere opdrachten. Bouwbedrijf Holdijk blijft als aannemer hoe dan ook altijd uw contactpersoon.

Het netwerk dat wij door de loop der jaren hebben opgebouwd, komt uitstekend van pas.

Johan Holdijk werkte zijn eerste jaren in de bouwwereld voor Van Wijnen in Eibergen en heeft nog regelmatig profijt van de daar opgedane ervaring. Waar het voor andere kleine ondernemers nog weleens een drempel kan zijn om bijvoorbeeld een hijskraan in te schakelen als dat nodig is, bel ik zo’n bedrijf gewoon op.

“Met het bouwbedrijf heb ik er heel veel voordeel van: je denkt wat groter, dat is het belangrijkste pluspunt.”